Skip links

Carport med solceller

Vår carport med solceller representerar en harmonisk fusion av modern design och hållbar teknologi.Genom att integrera solpaneler i carportens struktur, erbjuder vi en lösning som inte bara skyddar ditt fordon mot väder och vind utan också förvandlar varje parkeringsplats till en effektiv energiproducent.

Med vår solar carport minskar ditt beroende av det traditionella elnätet och bidrar till en grönare planet.Oavsett om du behöver ladda din elbil eller vill minska dina energikostnader, så ger våra snygga solceller på carport en estetiskt tilltalande och ekonomiskt fördelaktig lösning.

Dess smidiga och snabba installation garanterar att du enkelt kan integrera denna innovativa lösning i ditt hemliv, och därmed ta ett steg mot en mer hållbar framtid.

Solceller på Carport – En smart väg till grön solenergi

Integrera solceller på din carport och ta ett steg in i framtiden av hållbar energiförbrukning. 

Med solceller monterade på din carport kan du effektivt utnyttja varje solig dag för att generera ren energi.

Denna smarta lösning omvandlar ett vanligt bilskydd till en egen kraftstation som inte bara kan ladda din elbil utan även bidra till ditt hushålls energibehov. 

Fördelarna är många – från sänkta elkostnader och minskat klimatavtryck till ett ökat fastighetsvärde.

Vi visar hur du kan kombinera funktionalitet med estetik och miljötänk, och ger dig all information du behöver för att välja rätt solcellslösning för din carport. 

Upptäck hur du kan omvandla din carport till en del av din hållbara livsstil 

Hållbarhetslösningar för företag: Carportar med solpaneler

Vår carport med solceller kombinerar en snygg design och optimerar verksamhetens energianvändning, bidra till en hållbar framtid med vår Solar Carport.

Denna eleganta och funktionella lösning erbjuder inte bara en skyddad parkeringsplats för era företagsfordon, utan också en effektiv energiproduktion. Den genererade elektriciteten kan användas för att ladda företagets elbilar eller bidra till lägre elkostnader för företaget. 

Överskottsenergi? Sälj den och skapa en ytterligare inkomstkälla för ert företag. Vår carport med solceller är inte bara en smart investering ekonomiskt, utan också ett steg mot er företags miljömål. Med enkel installation och tillgängliga finansieringsalternativ är det enkelt att komma igång.

 

Miljövänlig lösning för din uppfart – carport med solpaneler

När funktionalitet kombineras med solenergi, uppstår carport med solceller, en modern och miljövänlig lösning för din uppfart. 

Vår innovativa solar carport är inte bara en stilren parkeringsplats, utan också en kraftfull källa till solenergi. Den är idealisk för att ladda elbilar, minska ditt beroende av traditionell el och bidra till en mer hållbar framtid.

Med vår Solar Carport får du en praktisk och estetisk lösning som enkelt och snabbt installeras, vilket underlättar din övergång till solenergi på ett smidigt och bekymmersfritt sätt.

Specifikationer för vår carport med integrerade solceller

Varje mått är noggrant utformat för att maximera utrymmet och effektiviteten hos solcellerna, samtidigt som ditt fordon skyddas. 

Denna genomtänkta design bidrar inte bara till en hållbar energianvändning utan även till en estetisk tilläggning till din fastighet.Carportens dimensioner är optimerade för att foga sig väl i en modern livsstil där funktionalitet och miljömedvetenhet går hand i hand.

 Solcellspanelernas placering är strategiskt vald för att fånga upp så mycket solljus som möjligt under dagens lopp, vilket effektiviserar energiproduktionen och ger en bättre avkastning på din investering. Utöver detta ger den generösa sidohöjden och den rymliga taklutningen extra skydd och bekvämlighet för fordon och användare.

Längd (5610mm):

Detta är det horisontella avståndet från den ena änden av carporten till den andra. Det ger tillräckligt med utrymme för att rymma två fordon bredvid varandra.

Bredd (5200mm): 

Detta mått anger den totala bredden på carporten, vilket är tillräckligt för att täcka två bilar bredvid varandra och ge skydd mot väder och vind.

Max höjd (3000mm):

Det är det vertikala avståndet från marken till carportens högsta punkt. Höjden säkerställer att även högre fordon, som SUV:er eller minibussar, får plats.

Taklutning (3460mm):

Detta mått beskriver längden från takets högsta punkt ner till dess kant, vilket är viktigt för avrinning och solcellernas effektivitet.

Lägsta höjd (2250mm):

Detta är höjden från marken till carportens lägsta takpunkt, vilket ger en bekväm höjd för en mängd olika fordon.

Från bygglov till solenergi - Vi hjälper er hela vägen

Bygglov & Tillståndshantering:

Vi underlättar processen genom att assistera med ansökan om bygglov för er nya carport med solceller, så att ni kan fokusera på det viktiga – er hållbara framtid.

Finansieringslösningar:

För att göra det enklare för er att investera i grön teknik, erbjuder vi skräddarsydda finansieringslösningar som passar era ekonomiska förutsättningar.

Installation& montering:

Vår installationsprocess för carports med solceller är utformad för att vara snabb, smidig och effektiv, utan att. Vårt team av erfarna tekniker hanterar allt från början till slut

10 års garanti på aluminiumkonstruktionen:

Vår robusta aluminiumkonstruktion för carportar kommer med minst 10 års garanti, så att ni kan känna er trygga med er investering.

Få ut mer av er carport med solceller

Personliga taggar:

För en effektiv användning och hantering av elbilsladdningen erbjuder vi personliga taggar för individuell debitering, kompletterat med mjukvara för optimal laddning.

Expansion för fler batteri:

För ökad flexibilitet kan ni välja att addera ett batteri till er solcellscarport, vilket möjliggör lagring och användning av solenergin precis när det passar er.

Välj mellan singel och dubbel carport:

Anpassa efter ert behov genom att välja mellan vår singel eller dubbel carport, designade för att passa olika typer av hushåll och fordon.

15 st solpaneler med en maxeffekt på 6600 kW:

Vår carport är utrustad med 15 högeffektiva solpaneler, med en imponerande maxeffekt på 6600 kW, för maximal energiproduktion.

Nyttja Grön teknik bidraget:

Dra fördel av Grön teknik-bidraget som täcker upp till 20 eller 50% av kostnaden för er nya carport med solceller, vilket gör det till en ännu smartare investering.

Vi hjälper er att ställa om till renare energi och till hållbar framtid

I hjärtat av vår verksamhet ligger en stark övertygelse om kraften i förnybar energi. Sedan vår start så har vi strävat efter att göra solenergi tillgänglig och överkomlig för alla.

Vårt mål är att bidra till en grönare planet genom att tillhandahålla toppmoderna solenergilösningar som är både effektiva och ekonomiskt hållbara. Vi är engagerade i att hjälpa er övergå till en mer hållbar livsstil med hjälp av solenergi. Kontakta oss idag för att lära er mer om hur vi kan lysa upp er värld på ett miljövänligt sätt!